hon är inte alltid lika bra

så nu har jag fixat idas design och nu har hon lovat att uppdatera oftare så jag hoppas hon håller sitt löfte,
annars vet jag inte vad jag gör.
kan passa på att jag saknar min klasskompis väldigt mycket och hoppas vi ses snart

/ victoria

PACKA PACKA PACKA

med stora bokstäver. jag och markoolio sitter och dunkar musik i idas rum på högsta volym just nu. ges och magnus uggla ville också vara med, vilket drag.
VI SKA TILL GOTHIA!!


så jävla bra

2

dagar kvar, guuud vad dagarna går fort. snart åker jag in till nadines systers lägenhet med mina tre bästa. mysa och så. sen äta såklart. det är en viktig punkt för oss.

i onsdags var jag i vadstena med familjerna karinkanta och nelly. åt och myste vid vattnet. jag bara äter och äter.
0-6år stod det på hoppborgarna, så jonna och jag tyckte att det var våran ålder så vi hoppa in där med småttingarna.




över övermorgon

neeeeej. fasen också. det stog nyss att jag var den 9999... nånting besökaren på blogg.se men jag råkade trycka bort! klantig som jag är. men lite fränt ändå.

våra träningar är jobbiga men förbannat roliga. så nu har jag ränat skiten ur mig dom här tre träningarna denna vecka. nu återstår bara gothia. 3 dagar kvar. min ljumske höll inte riktigt hela träningen, har sträckt till den lite. så nu ska jag vila så den blir bra till söndag. voltaren får bli min nya drog. godnatt



5

jag har lovat. nu ska jag inte ge upp. inte för lätt iallfall. ida is back!
tillbringat min dag med min emelie, film och så. måste säga att bröllops duellen var riktigt bra. om ni inte visste det så har jag och emelie den humorn. ikväll blir det trääääning för hela slanten igen. vi kör hårt vi. riktigt roligt att komma tillbaka till gamla laget. tror dom andra känner precis som mig. efter träningen blir det fääst hos jullan. som mitt horoskop sa, säg inte nej till fest. klart som fan jag inte gör. inte ofta det inträffar på en tisdag liksom.
bilder kommer imorgon. då blir det bildbomb!

min kära vän jonna andersson har precis varit på en turnering, nordisk flick som de sedan vann. jag måste bara säga att hon är så jävla grym! min vän. de ni!


6

bara för att det är dåligt väder så ska ida börja blogga igen. kan vara bra, kan va dåligt.
jag börjar med att berömma mig själv, jag har sprungit 3 dagar i rad plus ett litet fotbollspass med mina nära och kära killar. inte illa.
har precis varit ute och gått en runda på 1 och en halv timma med mamma också. ööööste ner när vi va halvvägs typ. så kan det också vara. man kan faktiskt inte ha tur hela tiden. snart åker jag till vallen och lirar lite boll med flicklaget, och fyfasen vad jag ska njuta. 4 träningar denna vecka sen på söndag drar vi till gothia med 92/93 laget. ååååh vad jag är taggad!
jag börjar räkna ner. som ni ser.

nu ska jag fika med la familia. vi hörs ikväll bloggen!

RSS 2.0