vickans surkona

det är fredag. vi fick sluta tidigare. vi hade svenska sista lektionen. vi skratta väldigt mycket. jag säger bara: ajöss surkona! haha. vi har dålig humor men det är tur att nån skrattar i vår klass iallfall.

snart åker jag till ryd. ska tillbringa min fredag kväll där mellan 6-9. vi spelar med 93 och 94 östgöta.
hoppas jonna och ida hamnar i samma lag. för det gillar jag.
nu ska jag packa och äta. ciaaao


.

jag har alltid varit på din sida. och kommer alltid att vara.


dagarna glider

jag är väldigt seg, jag vet. men nu ska jag försöka skärpa till mig. lite iallfall.slutade 20 över 12 idag och jag kan inte säga mer än göttmos. dom bombar oss med läxor också!men snart är 9an över och det ska bli så himla skönt. våra avslutningströjor kommer bli snygga.
fotbollen går bra, det rullar på. bollen rullar. jag springer. det är mycket fotboll nu.
måndag: träning
tisdag: träning
onsdag: pluggdag
torsdag: träning
fredag: match med östgöta
lördag: hoppas på fest
söndag: internmatch


nästa onsdag kör vi också på skol dm. i ryd också, änu bättre.
men den här gången har jag inte jonna andersson vid min sida. vi sitter typ ihop när vi spelar cuper i ryd.
men nu blir det andra bullar. hon är min fiende på onsdag.
föresten så har jag har inte nämnt något om sälen heller. tänker ta det väldigt kortfattat, HUR BRA SOM HELST!
bilder kommer när jonna har tid att skicka dom.

mot sälen

då var allt packat och klart. snart hoppar jag in i jonna anderssons bil. åker med hennes föräldrar upp. trevligt trevligt. mobilen är bombad med låtar, skidorna är färdiga och kudden är med. trollen är redan där uppe, men snart kommer även ida och då blir de fart påt. kan jag lova! 
somsagt sälen till söndag, skööönt.

det kommer och går

igår var jag i linköping, handlade det jag behövde. en ny skiddress till sälen, en mössa som passar såklart. ett underställ fick jag med mig hem också. ett par nya vita tygskor fick plats på skohyllan också tänkte jag. och lite smink fick jag med mig hem i bakfickan. på kvällen åkte jag till jonte där också jakob va. dom killarna är bäst, utan tvekan. efter ett tag kom även johanna också.  jakob och ida är bra på att äta. säger inget mer. mysig kväll i jontes hus.

det är redan måndag och jag åker på onsdag morgon. tidigt. men guuuud va skönt det ska bli. jonna sms imorse och sa att dom redan skulle ut i backarna kl halv 9. det är inte dåligt. jag är avundsjuk. men snart är ida också uppe.
jonte och rikard är också där uppe så blir att träffa dom mupparna med.
nu åker jag till eeemp, sen åker vi in till mjölby en stund. senare ikväll blir det linköping för våran del tror jag.
ciaaaao


bra nyhet

och det blir fjällen med jonna, maria och dom. så jävla skönt att komma bort härifrån. faktist. åker upp på onsdag morgon och kommer hem på söndag kväll.

nu åker jag in till jonna, där några tjejer ska äta och mysa. och jag gillart!


.



Just take my hand, hold it tight

det rullar på

jag är inte snabb. jag vet. men har två prov den här veckan, två matte läxor, engelska, svenska och sen ska vi läsa i både engelska och svenska. så ida hinner inte med. tyvärr. men på fredag efter skolan uppdaterar jag igen. hoppas jag iallafall. kanske slänger in ett snabbt inlägg imorgon efter skolan också. för imorgon blire handbolls dm hela eftermiddagen. eller från kl 11. är de eftermiddag? skitsamma. vi spelar mot ekholmen och berseliusskolan. och jag är taggad. PÅ HANDBOLL. de ni! det får ni inte uppleva så många gånger.
veckan har iallafall varit rätt bra. om man tar bort pluggandet.

jonathan ericsson har blivit flätmannen
emelie qvist och jag har damp i skolan
linus aniander är väldigt bra
jakob nilsson har kommit tillbaka, tack gode gud.
felicia nilsson fortsätter att skratta
victoria gunnarsson gör mig glad
rikard lundin är väldigt trög
jonna nordqvist är roligast
jonathan gunnarsson låter mycket
vi har det rätt bra på vifolkaskolan

juste, jag har valt till gymnasiet nu med. John bauer som första och andra val. tbs som tredje val.
så jag hoppas jag kan få se mina mjölby bruds lite mer framöver, tack.
/ idalouisa

ida med den svarta mai dräkten

den här damen är en dålig dam, hon uppdaterar inte sin blogg och det är trist. så jag tar åt mig och skriver lite åt henne, jag vet inte så mycket om vad hon har gjort idag men jag ska göra mitt bästa.
först var hon i skolan och det var ganska slappt, det gillar ida. och hon gillar idrott också men idag var det dampgympa, alla var tjuriga typ.
efter skolan tog hon tåget in till mjölby och solade, väldigt skönt tycker hon. hon har inte gjort så mycket idag mer utan att hon har pluggat lite. det var tänkt från början att hon skulle ha gått ut och hurtat men det orka hon inte, seg som hon är. nu sitter hon nog och kollar på oc eller skriver fysik. men vad vet jag.

/ victoria, nu mera en bloggpushare.

min bästa

JAKOB KOMMER INATT OCH JAG SAKNAR HAN SÅ IN I DEN!
han har varit borta i 2 veckor men känns som ett år. typ. fast får inte träffa han förns på måndag.

tjuhu

jonna och jag är nördar.
lina har damp så det bara sjunger omett.
jonna vann pizzatävlingen.
vi lever livet här.
norrköping är fint.
datorerna är många olika färger.
vi spelar inte förrän halv 1 imorgon.
jag gillar stället.

jag hälsar på min blogg imorgon igen. i guess.


cup i norrköping

och vi går på cup. NT cupen. fredag-söndag. vi bor på en fritidsgård, precis som förra året. najs. just nu sitter jag in marias house. precis varit och handlat godis,chips, dricka och bananer. juste, man får inte glömma energidrycken. varför känner jag mig alltid så onyttig när jag handlar med maria? bra fråga. tycker jag. snart hoppar vi in i linas lilla bil och sen kör vi mot norrköping. jag och jonna a kom i samma lag. jag gillar det. vi har 3 lag och 5 matcher var. så nu blir det att spela fotboll. nu väntar pizzan uppe i norrköping, och iår fuskar vi inte på pizzatävlingen, tack. inom parantes så vann jag förra året. jag har vinnar huvud, bara så ni vet.
den här helgen ska jag ha kul. vi ses på söndag blogg.
adjööö, ida


allt är bättre

äntligen gjort. nu har vi bara 1 nationellt kvar i svenska och det är muntligt. skönt som bara den.
vi hade uppsatts idag och det fanns 4 olika att välja på när man skulle skriva uppsattsen men jag tog ett eget och det fick man. nattliv är temat. så jag berättade om när vi var hur många tjejer som helst i saras hus, när vi fira henne och lina tror jag det var? att vi dygna och så vidare. så det blev att sitta och skriva massor om det. men det var faktist kul. att man kunde vara så många utan att bråka om det ena och andra och att man inte behöver hata varandra. tänk på det, för de gjorde jag. livet skulle vara bättre. jag lovar. men hos vissa finns ju inte det där och det är lite synd faktist.
och när vi skrev så skulle det egentligen vara knäpp tyst men icke. jag satt mitt emot jonte och då går det inte att vara tyst. vi fick prata hur mycket vi ville nästan. sandra är snäll. och jonte får dagens trög ros. värre än mig.
: koden står under locket.
Jonte kollar i cola flaskan. bra jonte! ett litet garv under dom 3 timmarna fick vi ialfall. och jag har kommit på att våran klass är inte så pjåkig faktist.
snart ska jag träna som jag inte gjort på 2 veckor. så nu jädrar blir det att springa, för imorgon åker jag på cup i norrköping. är borta hela helgen. så himla skönt. slippa allt här hemma. jonna och lina ska också följa med och det är inte vanligt. bra brudar!


jag är kär

jag har varit halv sjuk i 6 dagar nu.
jag har inte tränat fotboll på typ två veckor.
skolan tar död på mig.
försvinn ut ur mitt liv.
jag hatar spanska. 
johnny dog i oc, jag vill inte kolla mer.


HAN ÄR SÅ JÄVLA SNYGG


mitt i prick

jag är lite seg. klaga inte victoria.
igår var det nationella i svenska, inte så svårt som jag trodde. faktist.
imorgon är det också i svenska men då uppsatts på 3 timmar, good luck!
varför så länge egentligen? jobbigt ju. jag kommer inte kunna sitta still. som jag aldrig kan annars på en vanlig lektion.
men med mitt godis och cola ska jag nog kunna fixa det.
igår kolla vi också teater, den dög och sög. där satte jag den,mitt i prick! 
efter det blev det stan med jonna och victoria. myspys. hitta ett par jeans leggings och det är jag glad över. och jag vet, jag är snabb på att bestämma mig. juste, vickan lärde mig ett nytt ord igår. avunda, varför ska man kunna ett sånt ord för? har aldrig hört de innan. onödigt.
idag träna vi till handbolls dm. och ida ska vara med. springer där på kanten som en galning. det här ska bli kul. och föresten så saknar jag handbollen lite. eller rätt mycket. iallfall när man spelar såhär. men hinner inte med. för om jag skulle, så hade jag aldrig slutat. så jag struntar i den diskutionen nu.
ciao, ida





kom hem

JAG SAKNAR JAKOB SÅ FÖRBANNAT MYCKET!

jag vill inte

jag ville inte ha blogspot så nu äre blogg som gäller istället.

skolan va som vanligt. lite seg måste jag säga. imorgon äre också nationella och jag är rädd.
vet inte riktigt varför jag är rädd? men blä jag vill inte göra det. svenska är det som tur är men ändå. jag ska iallfall ha massvis med godis på min bänk.  lycka till alla nior i sverige!

nu kör vi igen

tack victoria.
victoriagunnarsson.blogg.se

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0