lite bilder från i fredags









































tack alla för en bra kväll.

bra helg helt enkelt

jaha då var det söndag, den brukar vara tråkig och det har den varit tills nu. för snart ska jag ner och spela match. som jag inte gjort någon gång i år. tråkigt faktist. men nu jävlar är ida uppe på plan igen.
fredagen bestod av lite förfest hos jonna sedan in till emil i skge. bra kväll måste jag säga att det blev. mycket blandat folk och det är kul.
lördagen bestod av att GÅ från mjölby till skge med jonna. en mil, vi är hurtiga! och kolla fotboll. på kvällen blev det hem till jonnas hus där mina 3 satt och åt. ovanligt att dom äter menar jag. och jonna, hon tjata hela tiden om hennes mat, vad vi skulle äta på kvällen. gamen själv fick det hon ville. sen kom också david och nisse, blev kolla fotboll. sen var det bara vi 4 kvar igen. satt på jonnas altan med ljus. huset var kolsvart. och jag säger inte mer än sådär rädd har jag inte varit på länge. till och med nadine vart rädd. då är det läskigt! tillsut när vi skrikit klart så kom vi till slut in i huset. fyfan vilken kväll. väldigt rolig måste jag säga. ni är för bra tjejer.

onödigt inlägg egentligen

oj, ser att benjamin har slängt in ett inlägg här. den filuren.
väldigt fint skrivet. han är lite rolig faktist. den pojken.
nu är jag trött så nu blir det sängen, godnatt era troll.

Ett rätt annorlunda inlägg!

En chans. En enda chans, det är vad jag har fått. Så jag hoppas ni tycker om det & kommenterar mer än någonsin!  Jag skulle lätt kunna skriva ett inlägg lika långt som avståndet mellan mitt och Idas hem är om hur bra, snygg, söt, bäst denna människan är. Men jag antar att ni redan vet om det & att ni tar mycket väl hand om henne!
Jag tänkte försöka få utlopp för alla mina känslor med några få rader här under. I Hope you enjoy!

jag minns inte riktigt var jag träffa' dig först 
oavsett vad jag har sagt och oavsett vad du hört 
jag tror jag blev presenterad för dig av någon annan 
förmodligen min pappa, mamma eller hennes man 
hur som helst är det länge vår relation pågått 
fastän mitt jobb har förändrat vår situation något 
du har gjort vissa dagar bättre bara av att va' där 
och jag undrar faktiskt hur länge jag kommer vara kär 
säkert så länge jag lever - men det vet du väl 
när jag dör så finns du kvar, du är en del av min själ 
du har underlättat min väg i allt som har hänt 
och när jag tänker efter verkar detta förutbestämt... 

haha. Hoppas ni tyckte de va dugligt :) Simma lugnt så kanske vi hörs!  / Benjamin :)
Ps. Benjamintursell.blogg.se Ds.


negativ och lite positiv

-jag har varit sjuk i två dagar
-jag säger bara skolan, jag dör snart
-vaden och ljumsken blir aldrig bra
-snön är tillbaka
jag är negativ.

-helgen ska bli bra
-påsklov snart
-9an är snart slut
-sommar om 3 månader
-GOTHIA
jag är positiv

man saknar det

jag måste bara säga att jag är lite stolt. jag hoppa upp på en hästrygg som jag inte gjort på ett tag. jag saknar det faktist. rätt mycket. om man har ridit i typ 9år så gör man det. åh jag kommer ihåg alla tidiga tävlingar, som man var tvungen att gå upp klockan 5 till på en lördagmorgon för att åka iväg och tävla. alla dessa roliga händelser på trängbanan. att man var uppe och red varje dag. men vilket slit det var. att rida varje dag. och iallafall när man hade två hästar. men gud vad jag saknar det när jag tänker efter.

.

jag kommer dö i förtid

igår var det första gången på lite över 3 veckor som ida hoppa i ett par fotbollsskor igen. skönt så in i.
men jag måste säga att jag hade gärna hoppat över den träningen för imorse när jag vaknade så kände jag att jag hade sträckt mig i ljumsken. varför drabbar det alltid mig? den som svarar rätt på den frågan är världsbäst.
tränade med östgöta idag, men som otur är fick jag hoppa av efter ett tag. kan inte springa. och just nu känner jag att de kommer bli värre imorgon. bara att börja vila igen. nej det vill jag inte föresten. jag hoppar det den här gången.
SKOLAN TAR DÖD PÅ MIG. vi har hur mycket som helst. den här veckan hade vi två prov och massa läxor. vi har tusen saker som ska vara färdiga innan påsk. jag kommer dö i förtid. jag lovar. det har jag redan räknat ut.
i helgen ska jag skita i allt pluggande och bara umgås med mina tjejer tror jag. emelie har åkt upp till värmland. hon ska vara där en vecka. så två helger och 5 dagar i skolan utan henne. inte kul. bara att bita ihop för snart är det lov.
imorgon drar jag en linköping med oskar och sara, fääjnt.
nu ska jag sätta på en film och gästen ikväll blir min bästa vän godis.
 jag är tjock.



you and me


snart är hon ett år äldre

jag vill bara meddela er alla om att om 2 och en halv timma är jag 16 år.
jag hoppas inte ni glömmer det.imorgon ska jag tillbringa min födelsedag i romme med många av mina bästa. och det är inte helt fel. skönt så in i den. upp på skidorna igen. bryt inga ben i backen bara ida. inte kul att ligga på sjukhus på sin födelsedag.åker iallfall klockan 06.00 imorgon och kommer hem runt 21.00.
jag önskar mig själv en underbar dag.

 
ida som liten.

.

now it's over, it's over, why is it over?
We had the chance to make it
Now it's over, it's over, it can't be over
I wish that I could take it back.



mat bara

fredagkvällen blev ändrad. ja hamnade hos min kära kusin på svalstigen 6 istället. och jag tackar inte nej. NEJ.
tråkigt bara att inte maary på ringvägen 29 kunde komma hit. 
nu är klockan 22.39 och då är det dags för mat. vi göra bara sånt vi är bra på. absolut.
en väldigt lugn fredag men de behöver ida med nångång. och den lugna fredagen spenderar hon med sin snoppfia jonna.

lina plus jonna minus ida delat med maria gånger nadine komma malin är lika med MAT

fredag

gaaaaamar är vi allihoppa, allihoppa, allihoppa.
gaaaaamar är vi allihoppa, vi tre.

 


helg igen

haha jag kan inte sluta skratta. jonna är så skön alltså. somsagt så har vi kul i skolan. idag satt vi och prata minnen i typ en timma. jonna och jag iallfall. vi har många minnen sen vi va små. från kojjor i skogen till prinsesspel. och sen får vi inte glömma fikat. det var en viktig del för oss. engelska nationella var idag också, hör och läs. och guud va jag hatar det.
nu är det helg och jag ska inte nämna nått mer om skolan.
började fredagen med att åka till mjölby med emelie och sola. ni ska bara se henne. hon är sjuk i hela huvet. vi har kul. inte bara lite heller. ikväll blir det bort till emelie och philip i think. imorgon ska släkten hit för att fira mig. 16 bast om sisådär 4 dagar nu och åker även till romme då. bra födelsedag måste jag säga.

saknar fotbollen så in i den


i will remember you

4 lektioner och slutade halv 3. skönaste dagen. och vi har så galet kul, faktist.
och jag kämpa faktist på slöjden idag. brukar inte hända så ofta. aldrig om jag ska vara ärlig.







jag gillar oss.

yes

nu är skorna köpta i både svart och brun. det blir fint.
nu är det bara sommaren jag väntar på.

vårkänsla

då var man hemma. precis gått 5 km med vickan. skööönt kan jag säga er.
och bara så ni vet så fyller jag om prick en vecka idag. lägg det på minnet mina vänner. dock har maria redan grattat mig. hon trodde jag fyllde imorgon. hon är så bra på att komma ihåg.


jag vill ha. jag ska köpa.


dom dära

nu börjar jag bli skoltrött. men som victoria sa: victoria kona, ida nöt, jonna bock och felicia mupp så går skolan bra ändå. jag satt och tänkte på en sak på lektionen idag att när våran klass splittras så kommer det bli tråkigt. jag börjar gilla min klass oerhört mycket just nu. vi har så förbannat kul. att vi har! jag kan inte gå en dag i skolan utan att få ont i magen. för jag skrattar. det är sjukt. ni är för bra. mina killar är också sjukt jävla bra.
min vad har blivit lite bättre nu och det är positivt. börjar träna nästa vecka tror jag. jag har också börjat ett nytt liv. livet är att inte äta godis och gå ut och gå minst tre gånger i veckan. måste börja tänka på figuren. så nu ska jag gå ut och vandra med victoria.


helg och ingen fotboll

då var man skadad igen. denna gång i vaden. jag hatar sånt här. nästan mer än vad man kan göra. skulle spelat mot södra imorgon. men var tvungen att tacka nej och det gillar jag verkligen inte. derby ju. blir inget för min del. men på plats ska jag vara. att jag ska. sånt här får man inte missa. läkaren visste inte riktigt vad det var men vila skulle jag. får se hur länge jag står ut med den metoden. gillar den inte kan jag säga er. och det vet mina närmaste också.

igår vart det lite partaj. vi hade rätt kul. eller hur johanna? och man kan verkligen inte ha tråkigt med emelie. du är fan imig bäst.
nu blir det in till mjölby. hem till jonna där dom flesta tjejerna ska vara. länge sen jag träffa många av dom. och senare hoppas vi på fest.
var i linköping nyss och fick med mig tre par örhängen hem och converse skor. var bara tvungen att ha ett par. dom är fäääjna.
min mobil är sönder också så beställde en ny idag. om den fanns. ida håller tummarna.


du och jag

jag måste bara säga att emelie är förbannat jävla bra.
tur att jag har dig hjärtat.


      jag älskar dig

morgon människa?

klockan är 07.10 och ida är redan uppe. inte vanligt. hon brukar sova till hon verkligen måste gå upp för att hinna.
men denna vecka får inte bli en bara mjukis vecka som förra. det är tråkigt men skönt.
jag är glad att jag har jonte i min klass, han och jag har roligt på idrotten. när det är dans. det är sjukt hur mycket man kan skratta åt den mannen. han är inte dålig på att göra folk glada iallfall.
på måndagar har vi också träning i mantorp och det gillar jag. de vart inte så mycket träning igår för att det va fullt med snö när vi kom ner. men aa snöbollskrig tyckte inte madde var fel iallfall. den ungen! du får igen, bara så du vet.
imorgon står skol dm först på lappen. första matchen är mot norrköping kl 09.00. nu du christoffer, nu ska mantorp visa er. vi har faktist inte tränat ihop en enda gång. men vi kör ändå.
nu ska jag byta om och äta sen till skolan och ha nationella i svenska. kom igen ida och vickan!  / idalouisa


RSS 2.0